Nyheter

Inför: Broberg-Sandviken

Publicerades den 29 november 2019 09:49.

Säsongens första hemmaderby väntar ikväll i Helsingehus Arena när Sandviken kommer på besök. Broberg och Sandviken är ”annandagspartners” sedan ett antal år, och matcherna mellan lagen brukar ofta kunna bjuda på det lilla extra.

Statistiken de senaste åren är till fördel för SAIK, det måste vi vara ärliga och säga. Men samtidigt måste man då beakta att Sandviken har genomgått stora förändringar inför årets säsong och har inte alls samma stjärnfyllda lag som tidigare. Å andra sidan, är det inte direkt några dussinspelare heller och trots tunga tapp som Christoffer Edlund och Daniel Mossberg huserar de i det översta skiktet av tabellen.

Broberg fick tyvärr sin segersvit bruten i förra matchen. Hammarby, som inför matchen inte gjort ett enda hörnmål, satte inledningsvis tre sådana mot Broberg. Trots siffrorna gjorde Broberg ändå en helt okey insats, och lita på att de gula är rejält laddade inför säsongens första hemmaderby.

Broberg har i de senaste matcherna fått klara sig utan viktiga kuggar som Jonas Nygren och Magnus Fryklund. Fryklund är dock igång och tränar, och det återstår att se om han gör comeback ikväll eller inte.

Lönehelg, fredagskväll, derby! Kan det bli så mycket häftigare? Jo, det kan det! Det är ju Black Friday, vilket Broberg firar med extra rabatt på förköpen. Gå in på https://broberg.xticket.se/15/blackfriday och säkra din biljett, så ses vi ikväll!

Bild: Martin Söderberg, glödhet i toppen av seriens skytteliga

Broberg Bandy    


Dela på Facebook
Dela på Twitter

Huvudpartners