Nyheter

Bandyfritids säsong 18/19

Publicerades den 13 mars 2019 14:13. Taggar: bandyfritids Broberg

Bandyfritids ökar och verksamheten växer år för år. Denna säsong har nära 450 elever från deltagande skolor i Söderhamns kommun varit upp och åkt skridskor tillsammans med Broberg i Helsingehus Arena.

Broberg erbjuder alla skolorna i kommunen att delta och utifrån anmälningarna sätter föreningen ihop en turlista för skolorna med vilka tillfällen de kan vara med. Denna säsong var det tio tillfällen från december till mars. En avgörande faktor till att så många barn kan delta är att Broberg erbjuder låneutrustning – skridskor, hjälmar, klubbor & bollar. Barnen hämtas och lämnas av Lönns Buss på respektive fritids efter ett särskilt körchema och de serveras också ett mellanmål på Hällåsen. Föreningen har eldsjälar på plats tillsammans med engagerade och drivna personer från Resurscentrum
De skolor som deltagit denna säsong är Stentägten, Sandarne skola, Vågbroskolan, Trönö skola, Rosenvall, Bergvikskolan, Norrtull & Stenberga Särskola.

Bandyfritids kan arrangeras tack vare Brobergs samarbetspartners med särskilt stöd från Länsförsäkringar Gävleborg, Lönns Buss, ICA Kvantum, Söderhamn Nära & Swedbank.

Broberg Bandy    Broberg Bandy


Dela på Facebook
Dela på Twitter

Huvudpartners