Nyheter

Inför Broberg-Vänersborg med Erik Jonsson

Publicerades den 5 januari 2019 13:40.

Hemsidan ringde upp Erik Jonsson för att höra hur tankarna går inför matchen mot Vänersborg. Lite om gårdagen först bara.
Vi är inte nöjda med matchen som helhet. Första halvlek är inte bra från våran sidan. Går ut i andra och vill mycket mer, bättre energi helt enkelt. Men sista 10-15 tycker jag vi går ner oss lite.
Hur kändes det att ha stöd från BTG då?
Ja men det var hur kul som helst, en eloge till er som reste ner. Var drag hela matchen och det kändes helt fantastiskt. Vi hoppas kunna bjuda igen imorgon genom att få igång vår offensiv ordentligt också.
Din egen insats såhär långt under säsongen?
Har fått spela mycket och har bra stöttning av tränarna så det har lyft mig. Vad gäller laget så vet vi att vi kan mer, gäller bara att vi får det att stämma. Defensiven är okay men vi trevar lite vad gäller den offensiva delen.
Hur ser du på morgondagens match?
Två lag som kan och vill lira så förhoppningsvis blir det en kul kamp att följa. Vi ska i alla fall ge allt från början till slut.
Hemsidan tackar för snacket och hoppas på en bra hemfärd. Lät i alla fall som det var rätt kul på bussen. Chaufför Knådis bjöd på volymstark musik, om det var till allas trevnad låter jag vara osagt. Men kul verkar det som sagt ha varit.


Hans Ivarsson    Hans Ivarsson


Dela på Facebook
Dela på Twitter

Huvudpartners