Nyheter

Inför Broberg – IFK Motala med Henrik Rehnvall

Publicerades den 8 november 2018 13:31.

Imorgon är det hemmamatch mot IFK Motala. Hemsidan kontaktade Brobergs målvakt Henrik Rehnvall för att höra lite om tankarna inför denna match.

Berätta lite kort om gårdagens match

Gårdagens match var en av de svårare matcherna för säsongen. Vi möter ett bra VSK på bortaplan.
Vi får jobba hårt i defensiven. Men gör det bra tillsammans! Vi har en plan att spela ganska enkelt när vi har bollen och att vårda den när tillfälle ges. Vilket gör att vi även skapar några chanser i första halvlek.
VSK trummar dock på, och blir för tunga i slutändan. Vi saknar 5 spelare, vilket gör att vi blir något tunna i vår offensiv. Men alla som spelade gjorde det bra.

Hur ser du på dina insatser i matchen

För egen del så gör jag en ok match. Har en del att göra och får göra några bra räddningar. Bland annat en straff. Något missnöjd med 3:e och 4:e målet som är lite slumpmål, en styrning och en lös boll som de slår i. Om vi haft marginalerna med oss tidigare i matchen så gick det mot oss i det läget.

Imorgon möter ni IFK Motala på hemmaplan, hur har tidigare möten lagen emellan sett ut

Motala är ett bra lag, det var två jämna flighter på försäsongen. Även om vi vann båda. Motala är bra organiserade, och har en hel del spetts. Jag räknar med att vi kommer att få slita rejält för poäng.

Hoppas på ett starkt hemma stöd! Det inspirerar och lyfter oss.

Broberg Bandy    Hans Ivarsson


Dela på Facebook
Dela på Twitter

Huvudpartners