Tack !

Publicerades den 19 oktober 2018 18:44

Broberg Bandy    

​Onsdagen den 17 oktober arrangerade Broberg tillsammans med ​restaurang Eat & Meet en träff med våra ​betydelsefulla samarbetspartners, ​där vi ​under kvällen minglade med bubbel, nätverkade samt ​åt en förträffligt god middag.

​Vi ser det som oerhört viktigt att visa våra samarbetspartners uppskattning för det de ger oss både i form av ekonomiskt stöd men även i form av ett samarbete som förhoppningsvis ger mervärde åt både föreningen och våra partners.

Under kvällen presenterades Patrik Sjölin ​som nytillträdd ungdomsansvarig i föreningen ​där han informerade om ungdomsverksamheten i stort med fokus på bl a bandyfritids som är en verksamhet för barn och ungdomar vi bedriver tillsammans med ​flera samarbetspartners. Den här verksamheten är oerhört viktigt för föreningens framtid och vi försöker att utveckla den ännu mera.

Mot bakgrund av detta arbete så fick mottaga en check på 5.000 kr från Sparbanksstiftelsen till just bandyfritids verksamheten – ett bidrag som vi är enormt glada av att få.

Vi fick senare under kvällen en gedigen presentation från föreningens nya huvudtränare, Björn ”Böna” Eriksson, om hur han tänker tillsammans med teamet runt A-laget och hur de jobbar med ett nytt tänk runt laget med mycket fokus på den mentala biten. Det är även mycket fokus på att få hela gruppen att dra åt samma håll och hur viktigt detta är. ”Böna” berättade en del om spelarna, laget och de förväntningar som finns inför kommande säsong.

Kvällens moderator var Erik Andersson från föreningen och han intervjuade alla de 8 representerade A-lagspelarna samt nye assisterande tränaren Dennis Wasberg med några korta och inte helt besvärliga frågor.

Broberg Bandy vill framföra vårt varma tack till Eat & Meet för den otroliga servicen och goda maten denna kväll och även ett tack till våra samarbetspartners för att ni hade möjlighet att medverka i detta arrangemang.

Nu blickar vi fram emot en spännande säsong i Helsingehus Arena med elitseriepremiär nästa fredag den 26:e
oktober mot Vetlanda BK klockan 19.00.

Välkommen!

Huvudpartners

Samarbeten