Broberg vann träningsmatchen mot Falu BS

Hans Ivarsson    Ingemar Persson

Hemsidan ville höra vad tränare Björn Eriksson tyckte om säsongen första match.

Vad säger du Björn, en typisk försäsongsmatch eller?
Sett till förutsättningarna så tycker jag att vi gör en fullt godkänd insats.

Verkar som ni hade bra kontroll på det hela under första halvlek. Hörnmål av Erik Jonsson efter 12 minuter. Och 5 minuter senare gör Martin Söderberg 2-0. Daniel Bäck reducerar till 2-1 innan Vadim Arhkhipkin sätter en hörnretur och spikar halvtidsresultatet 3-1.
Vi gjorde som vi hade kommit överens och 3-1 kändes helt okay. Men första 20 av andra halvlek då går vi ner oss.

Ja, Falun kom ju ikapp
Blev en time-out och vi snackade om att gå tillbaka till spelet vi hade i första halvlek. Gav resultat. Vi gjorde tre mål på 20 minuter. (4-3 på hörna av Adam Wijk, 5-3 av Martin Söderberg och 6-3 på hörna av Erik Jonsson. Undertecknads anm)

Hemsidans fotograf på plats var smått lyrisk när ni kom igång efter time-outen. Rappt passningsspel och lirare som såg till att vara spelbara. Inte utan att undertecknad gärna hade sett det på plats
Kul att höra. Och javisst. Time out gav energi och fokus. Vi har mycket bra att ta med oss. Och en del som vi behöver slipa på. Men så är det ju i början av en säsong.

Bra utdelning på hörnorna såg jag.
Vi skapade ju en hel del hörnor också.

Bra att ha fått en match i benen innan Champions Cup antar jag
Ja, blir ju tätt på till veckan. Nu har vi lite att prata om vad gäller spelet. Och lite att rätta till. Går det som vi hoppas så kan vi kanske köra ett träningspass i bandyhallen imorgon.

Då får man se till att vara på plats med kameran för första ispasset i bandyhallen måste ju in på hemsidan.
Inte helt klart ännu. Får veta imorgon förmiddag. Om inte får du väl ta kameran med på onsdag.

Tack för snacket Björn. Vi kanske syns imorgon då.

Bilden: Första målskytten för säsongen