Nyheter

World Cup

Publicerades den 23 augusti 2018 18:48.

För tionde året i rad arrangeras World Cup i Sandviken, världens mest prestigefyllda bandyturnering för klubblag. World Cup i bandy kommer i år att spelas torsdag till söndag den 11-14 oktober 2018. Spelschemat och gruppindelningen för de sexton lag som deltar har nu presenteras.

I årets World Cup deltar de åtta svenska kvartsfinallagen tillsammans med fyra lag från Ryssland, två finska lag samt Broberg/Söderhamn och Sirius. I turneringen finner vi samtliga mästarlag och en hel del andra topplag.

Gruppindelningen baseras på placering från föregående säsong där mästarna i respektive land ligger i varsin grupp. Svenska mästarna respektive ryska mästarna ligger på varsin gruppsida och tvåan på motsvarande sida.

Broberg/Söderhamn kommer att spela i Grupp D tillsammans med Sandviken, Bollnäs och Baikal-Energy.

Här kan du se gruppindelningen och spelschemat.

Biljettförsäljningen kommer att startas upp inom kort och tillgängliggöras genom www.bandyworldcup.com där du som vanligt även kommer att hitta all information inför turneringen.

 

Kristina Gelin Hellgren    

Dela på Facebook Dela på Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Huvudpartners