Nyheter

Inför Tellus-Broberg med Joel Wigren

Publicerades den 9 januari 2018 19:32.

Hemsidan träffar Joel Wigren inför bortatrippen till huvudstaden och bortakamp mot Tellus på Zinkensdamm.

Vi börjar med en kort kommentar om senaste krysset mot VSK:

-Skönt att vi ”studsar tillbaka” efter matchen mot Vänersborg. Vi har en bra defensiv och en bra offensiv. Vi hade absolut lägen att avgöra matchen, men det har ju även dom – så krysset var väl ändå rättvist.

På onsdag väntar Tellus. Senast blev det 5-5 i Hälsingehus Arena och senast på Zinken avgjorde Gurt med 7 mål mot 0. Vilka minnesbilder har Joel från dessa matcher?

-Jag kommer inte riktigt ihåg hur förra årets match såg ut. Vi ”gnetade” nog ner dom och kunde gå ifrån under matchen. Tellus har växt in i seriekostymen sedan förra säsongen och är klart bättre i år.

Vad är det som Tellus gör bättre denna säsong?

-Dom tar större plats under matcherna, är duktiga på att ”grisa” och gör det riktigt svårt för motståndarna. Dom är även bra på att kontra.

Visst är det dags för femte tvåpoängaren (och den första på bortais!)?

– Jo, absolut. Det är en oerhört viktig match för båda lagen, som tabellen ser ut. Vi får inte hamna i deras spel och tempo, med spel fram och tillbaka, utan vi måste ta tag i matchen direkt från minut ett.

Hemsidan tackar #6 för pratstunden och ser fram emot ett bestämt bortaspel, direkt från avslag och hela matchen ut på onsdag. Kom igen Gurt!!

Stefan Blomquist

Hans Ivarsson    Hans Ivarsson


Dela på Facebook
Dela på Twitter

Huvudpartners