Nyheter

Inför Kalix-Broberg med Jesper Öhrlund

Publicerades den 7 november 2017 22:06.

Broberg ger sig iväg på den längsta resan för säsongen. Kalix tar emot sina närmaste grannar. Jo, hur otroligt det än låter så stämmer det. Kalix är Brobergs längsta bortaresa, och Broberg är Kalix närmaste gäster… För att få lite perspektiv på hur stort Norrland är alltså. Hemsidan har ringt upp en ”comebackande” forward i Jesper Öhrlund, som nu alltså gör säsongsdebut i elitserien.

Jesper, du har inte spelat de inledande fyra matcherna. Varför?
– Jag har varit sjuk tyvärr. Men nu är jag redo!

Hur känns det att vara tillbaka?
– Roligt framförallt. Det är aldrig roligt att stå vid sidan av, oavsett om det beror på sjukdom, skada eller att man inte platsar. Men nu är jag riktigt spelsugen.

Sett från läktarplats, vad tycker du om matchen mot Motala?
– Starkt att resa oss när Motala hämtade upp till 4-4. Vi vänder på matchen och vinner, en stark laginsats. Spelet behöver vi inte prata om.

Snacket i laget från Motala-matchen fram till idag?
– Bra stämning i laget. Vi har gått igenom Motalamatchen en del. Visst, vi har fått poäng men vi är inte helt nöjda i spelet. Vi är ett bra bandylag och det vill vi visa imorgon.

Långresa till Kalix som sagt. Er känsla för Kalix på Kalix IP?
– Det är roligt med långresor. Vi har en bra känsla för Kalix IP och har haft ganska bra utdelning där genom åren. Vi ska ha två poäng imorgon, sen får det se ut hur det vill…

Ni flyger upp imorgon vad jag förstår!
– Det stämmer, vi flyger upp vid lunchtid. Sen flyger vi hem igen på torsdag och tränar i hallen när vi kommit hem.

Slutligen, läget i laget?
– Allt verkar bra.

David Hansen    


Dela på Facebook
Dela på Twitter

Huvudpartners