" />-->

Nyheter

Helsingehus Arena

Publicerades den 28 oktober 2017 13:20.

Det har spekulerats och gissats i månader och veckor, och igår blev det officiellt: Helsingehus är hallnamnssponsor till Broberg!

På invigningen var två stora skyltar övertäckta tills en bit in i ceremonin, och när speakern annonserade ut namnet var det under jubel och applåder som skynkena föll ner och avslöjade ”Helsingehus Arena”

Helsingehus ägare Olov Johansson kunde inte närvara utan det gjorde istället VD Petri Berg, som inför 1712 åskådare i publiken berättade att de var otroligt glada och stolta över detta, och att det för Helsingehus är självklart att bidra till ett attraktivt och levande Söderhamn genom att bland annat skapa goda förutsättningar för föreningslivet. Det var en mycket glad VD som såg hemmalaget vinna premiärmatchen i elitserien mot TB Västerås med 8-2 i den ljusa fina arenan i klar belysningen, under perfekt väderförhållande och i det närmaste fullsatta läktare.

Broberg Bandy    Broberg Bandy & Reggan


Dela på Facebook
Dela på Twitter

Huvudpartners