Nyheter

KAMBUA – Ny huvudpartner till Broberg/Söderhamn Bandy

Publicerades den 27 september 2017 13:47.

Broberg/Söderhamn Bandy gjorde i dagarna klart med en ny huvudpartner: Kambua International.

”Det är väldigt roligt och med tanke på Kambuas gedigna idrottsengagemang är bolaget en viktig pusselbit för framtida satsningar i föreningen”, säger Svenne Olsson, sportchef i Broberg/Söderhamn.

Kambua International är Sveriges största tradingbolag som satsar i sportspel och förvaltar en, för spararna, väldigt framgångsrik vinstdelningsprodukt. Ett av företagets kontor är beläget i Söderhamn.

”Tack vare vår kärnverksamhet, som enbart handlar om att placera i sport, vill vi gärna också ge tillbaka till idrotten. Därför är vi väldigt glada över samarbetet med Broberg/Söderhamn Bandy”, säger Stefan Sandström, grundare och VD, Kambua International.

”Vi är väldigt tacksamma för detta samarbete som innebär att Kambua International kommer presenteras på såväl spelarnas hjälmar som på en 30 kvadratmeter stor skärm bakom ena målet. Det känns positivt att dom vill vara med på föreningens nya resa inomhus i en fantastiskt fin arena”, säger Svenne Olsson och fortsätter: ”Stefan Sandström och Kambua har stora idrottshjärtan och ett gediget engagemang. Vi pratar helt enkelt samma språk och därför är det särskilt roligt med dom som en ny och stor partner”.

Stefan Sandström avslutar; ”Broberg/Söderhamn Bandy är en förening under stark utveckling på flera plan; både sportsligt, ekonomiskt och genom ett stort samhällsengagemang jobbar man helt rätt in i framtiden. Det ska bli spännande resor till Söderhamn i vinter och jag lovar att hänga upp en supporterhalsduk på kontoret i Stockholm.”

För ytterligare information om KAMBUA:
Stefan Sandström, tel: 070-288 20 25

Broberg Bandy    


Dela på Facebook
Dela på Twitter

Huvudpartners