Nyheter

Lite nytt i årets barmarksupplägg

Publicerades den 30 maj 2017 11:21.

Man kan väl säga att säsong 2017-2018 redan startat. Barmarksträningen drog igång den 26 april. Man kör på till den 30:de juni sedan 4 veckors uppehåll under eget ansvar. Det nya är att man har mer individuell  träning. Och så är en gammal favorit tillbaka. Efter minst 2 säsongers uppehåll så liras det innebandy under måndagspassen. De som inte kan lira kör styrka eller cyklar. För att få en koll på hur alla ligger till så testas gruppen två gånger under första delen av barmarksträningen. Och naturligtvis kommer det att ingå tester när man startar om igen efter sommaruppehållet. Redan igår pratades det dessutom om ispass. Ett första rinkpass ska tydligen ske i mitten av augusti.

 

 

Hans Ivarsson    Hans Ivarsson

Dela på Facebook Dela på Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Huvudpartners