Bandygalan – En gulsvart festkväll

Publicerades den 24 april 2017 11:18

David Hansen    

I lördags var det så dags för en årliga ”Bandygalan”. Som brukligt hölls den på Statt i Söderhamn, och i år med ett 80-tal gäster. Det märktes på galan att stor positivism andades kring föreningen, där givetvis hallbygget och nyförvärven var ett stående samtalsämne. Även Brobergs omfattande sociala engagemang (Skridskofritids, Sommarkul m.m.) prisades högt av kvällens gäster.

Kvällens konferencier var styrelsemedlemmen Erik ”Ekan” Andersson, som skötte mikrofonen på ett förtjänstfullt sätt. Minnen från den gångna säsongen blandades med skratt, ”galna upptåg” och prisutdelningar. De mest spektakulära stod kanske ”Spelarfruarna” för som tävlingsarrangörer, där spelarna fick tävla i flera olika grenar såsom ”Pricka rätt med en tampong i en flaska” och ”Prata med så många maschmallows som möjligt i munnen”. Deltagarna fick även mäta sina bandykunskaper i en quiz. Kvällen avslutades med livebandet ”Rock Unlimited”.

Hemsidans besökare hade röstat fram följande vinnare i de årliga ”Bandy-Oscars”:

Årets mest värdefulla spelare: Adam Wijk
Årets offensiva spelare: Martin Söderberg
Årets defensiva spelare: Robin Redin
Årets utropstecken: Max Bergström

Som kuriosa från omröstningen kan nämnas att Adam Wijk vann med endast en röst före Robin Redin i kategorin som årets mest värdefulla spelare. Robin fick istället glädja sig åt en jordskredsseger med 63 % av rösterna i årets defensiva spelare.

Ett trevligt avslut på en bra bandysäsong. Vi känner oss redan nu laddade inför nästa!

 

 

Huvudpartners

Samarbeten