Nyheter

Broberg/Söderhamn Bandy och Grönberg förlänger kontraktet!

Publicerades den 14 mars 2017 13:40. Taggar: Bandy Broberg elitserien Grönberg huvudtränare

Ola Grönberg, huvudtränare för Brobergs elitserielag säs 16/17, har förlängt kontraktet och skrivit på för ytterligare 2 år; ”Det har varit en fantastisk säsong, med alla kring och i laget, det här ska vi fortsätta bygga på”.

Grönberg kom från Sandviken i fjol och hade en klar ambition med sig: att föra tillbaka Brobergs elitlag till slutspelet; ”tillsammans nådde vi tillbaka till slutspelet och hade 4 matcher i kvartsfinal. Nu är tankarna att förbättra oss ännu mer på samtliga plan, vi behöver lite nya spelare på nya positioner och vi måste se till att få spelarna mer delaktiga. Det finns mycket kvalité och utvecklingspotential i gruppen och vi behöver höja standarden och kanske hämta spelare utanför Broberg.”

Inför säsongen 16/17 sade Ola såhär i en intervju med hemsidan

Att det nu blir en hall att träna och spela i påverkar beslutet men främst möjligheten att utveckla laget, säger Grönberg, som kommer fortsätta pendla hem till Gästrikland.

Om förlängningen av Grönberg resonerar man såhär i Broberg enligt Svenne Olsson; “Det har varit både föreningens och Grönbergs önskan om att förlänga avtalet, och det har vi nu gjort med 2 år. Vi hoppas och tror att Grönberg tillsammans med övriga i ledarstaben och grabbarna samt föreningen fortsätter utvecklas spelmässigt i vår nya inomhushall”.

Kommande säsong ser Grönberg att föreningen jobbar mer med att utveckla fler egna spelare från ungdomsbandyn. Att höja publiksnittet ytterligare genom att spela med fart och fläkt är också en målsättning; ”det ska vara roligt att gå och titta på oss, vilket publiken verkar ha tyckt den här säsongen om man kikar på publiksiffrorna”. Att lyfta matcharrangemangen nu när Broberg kommer in i en hall och får andra förutsättningar är också det en viktig del –
”det ska vara trevligt att gå på bandy!”

Inför kommande säsong har Svenska Bandyförbundet utformat en ny seriepyramid, läs mer om den här: http://www.svenskbandy.se/BANDY-INFO/tavlingsarenden/Bandynsnyaseriepyramid/

Broberg Bandy    Broberg Bandy


Dela på Facebook
Dela på Twitter

Huvudpartners