Nyheter

Inför Villa-Broberg med Robert Dammbro

Publicerades den 9 februari 2017 18:58.

Hemsidan träffar mittfältare Robert Dammbro efter den första träningen på Hällåsen efter SM-veckan.

Hur har Broberg använt tiden under serieuppehållet?

-Vi har kört på med träningen, dels ett antal ispass i Bollnäs och något rinkpass i Ljusne, kombinerat med lite extra styrka.
Har det även hunnits med något från VM-bandyn?

-Näe, bara lite via tv:n….
Hur ska laget nu ”skruva upp” motorerna till matchtempo inför fredag och serieavslutningen?

-Det är ju alltid lite lurigt efter ett längre uppehåll, men det gäller att inte fundera så mycket utan att bara köra på. Vi har jobbat på att få upp tempot i spelet och i passningarna på träning. Bra fart, helt enkelt.
Byn är väl enda laget som hämtat hem poängen från bortamatch i Lidköping i årets serie. Vad krävs för att kopiera Byns exempel?

-Att möta Villa på bortais är ju något av det tuffaste man ställs inför under säsongen. För att lyckas krävs att alla tror på det och går in med en riktigt bra känsla till matchen. Gör vi det på ett bra sätt så är det viktigt både för den här matchen och för fortsättningen.

Hur är läget och känslan i laget?

-Det är bra, precis som vanligt. Fritiof åkte ju dessvärre på en skada inför VM, men annars är vi riktigt taggade inför det som kommer. Vi vill spela match nu!

Hemsidan tackar för samtalet och undrar om mysteriet med Vantens försvunna macka äntligen löst sig. Vi vill inte veta av några ”drama-scener” på trippen mot Lidköping och arenan! Kom igen nu, Gurt!
Stefan Blomquist

Hans Ivarsson    Hans Ivarsson


Dela på Facebook
Dela på Twitter

Huvudpartners