Nyheter

Inför Broberg-Bollnäs med Adam Wijk

Publicerades den 12 januari 2017 19:53.

Derbyveckan fortsätter med hemmamatch mot Bollnäs på Hällåsen, fredag kväll.
Hemsidan får en kort pratstund med vänsterhalven Adam Wijk efter dagens träningspass.
Broberg genomförde en bra match mot Edsbyn i tisdags, även om det inte räckte ända fram. Finns det ändå positiva bilder att bära med från matchen?
-Det tycker jag absolut! Vi tar med oss hela första halvlek och även vissa delar av andra. Vi varierar vårt spel bra och gör en riktigt bra defensiv och hjälper varandra.
Broberg har ju bättra häng på slutspelsplats i år, jämfört med förra säsongen. Vad gör Broberg bättre i år?
-Det är alltid svårt att jämföra med tidigare förutsättningar. Vi har successivt byggt vår defensiv till en bättre nivå och vi ställer upp och krigar för varandra.
Nytt hälsingederby och denna gång mot Bollnäs. Laget har lite tveksam ”bortaform” för närvarande, med knapp vinst mot Tellus, oavgjort mot TB och Kalix plus en förlust i Lidköping. Broberg har förlust mot SAIK och vinster mot Sirius, Vetlanda och Kalix på Hällåsen. Hur är känslan ett dygn innan match?
-Vi tar absolut med oss känslan från dom tidigare hemmamatcherna. Ifjol spelade vi egentligen bättre borta än hemma, men i år är vi starkare på Hällåsen och den känslan betyder mycket.
Om Adam får spana i is-kristallen, vilket lag tar seriesegern och vilket lag får kliva av ett hägrande slutspel?
-Jag tror att Villa vinner serien och att Vetlanda missar slutspelet i år.

Hemsidan tackar Adam för tankarna inför den spännande Bollnäsmatchen. Vi hoppas på rejält publikstöd till våra bandyhjältar i jakten på årets första hälsingederbypoäng. Kom igen nu, Gurt!

Stefan Blomquist

Hans Ivarsson    Hans Ivarsson


Dela på Facebook
Dela på Twitter

Huvudpartners