Inför Broberg-Edsbyn med Martin Söderberg

Publicerades den 17 november 2016 22:04

David Hansen    

Gårdagens derby mot Bollnäs blev inte vad de flesta hade hoppats på. Men det är tätt på given och chans till revansch finns redan imorgon. Hemsidan har ringt upp den spelare, som gjorde flest mål i Broberg förra säsongen. Han heter Martin Söderberg och har nr 10 på ryggen.

Jag måste ändå få fråga något om gårdagen!
– Den matchen lämnade vi redan i omklädningsrummet i Bollnäs. Vi saknade energi i matchen, och hur det kan ske i ett derby mot Bollnäs förstår jag inte. Men vi var så besvikna på oss själva.

Och träningen ikväll, då var det fokus på morgondagen?
– Ja, nu är det fullt fokus på fredag kl 19. Vi har en bra feeling mot Edsbyn hemma på Hällåsen.

Ni är ju obesegrade på Hällåsen hittills denna säsong också!
– Det är väl inget vi tänkt speciellt på, men vi har sagt att vi måste ta mer poäng på hemmaplan om vi ska komma högre i tabellen.

Edsbyn har ju blandat och gett lite hittills. Vad är din syn på Edsbyn?
Har sett lite highlights från deras matcher och jag tycker de ser starka ut. Visst, de har väl några plumpar i protokollet, precis som vi hade vår plump igår. Tycker de tagit några kliv framåt och får ut mer av varje spelare.

Och att ni tagit några kliv framåt denna säsong är det väl ingen tvekan om?
– Nej, jag tycker vi tagit några kliv framåt. Men det är nödvändigt om vi ska till slutspel och komma högre upp i tabellen.

Läget i laget?
– Laguttagningen spikas imorgon fredag.

Slutligen, något du vill förmedla till Brobergssupportrarna?
– Vi är grymt besvikna på oss själva igår. Men vi är laddade för att åtgärda det imorgon. Och för de som åkte hem från Sävstaås igår besvikna. Ge oss en till chans imorgon, kom till Hällåsen!

Huvudpartners

Samarbeten