Nyheter

Inför Bollnäs-Broberg med Filip Skoglund

Publicerades den 15 november 2016 20:45.

Det är derbyvecka för Broberg! På fredag kväll är det derby på hemmaplan mot Edsbyn, men innan dess ska vi klara av ett glödhett derby på Sävstaås i Bollnäs imorgon onsdag. Derbyn mot Bollnäs brukar alltid bli speciella och med bra inramning, och morgondagen ser inte ut att bli något undantag. Vi har ringt upp Filip Skoglund inför matchen. Filip som nu äntligen blivit fri sin feber och halsont, och alltså är fullt laddad för spel.

Skönt att du är tillbaka, Filip!
– Ja. Jag har haft feber och ont i halsen, men jag har kunnat följa matcherna hemifrån istället. Men nu är jag helt frisk. Och förra veckan kunde jag börja träna, och så spelade jag matcher med Div.1-laget i helgen.

Och senaste matchen mot TB Västerås?
– Vi har pratat en del om den, men jag kan väl säga att vi inte är helt nöjda. Både defensiven och offensiven borde varit bättre, det var väl en match som var mycket ”fram och tillbaka”… Men vi gjorde en del bra saker, och det tar vi med oss.

Din andra säsong i Broberg. Hur tycker du skillnaden är gentemot förra säsongen?
– Det är lite tydligare i år. Om vi har kommit överens om ett sätt att spela, så är det vad som gäller. Sen har olika tränare olika fokus, och det handlar väl om att få ut mest av laget.

Och imorgon åker vi alla till Bollnäs!
– Ja, det ska bli häftigt med derby. Förhoppningsvis blir det även mycket folk och bra väder.

Hur pass bra koll tycker du ni har på Bollnäs?
– Vi har haft en genomgång, så jag tycker vi är väl förberedda. Men samtidigt så ska vi inte fokusera på motståndaren för mycket, allt handlar egentligen om vårt eget spel. Vi måste göra det vi sagt och fokusera på vårt. Men känslan är bra!

Läget i laget?
– Det såg bra ut på träningen ikväll!

David Hansen    Hans Ivarsson


Dela på Facebook
Dela på Twitter

Huvudpartners