Oavgjort mot Hammarby

Publicerades den 5 september 2015 19:22

Hans Ivarsson    

Hemsidan har bytt några ord med Fredrik Rexin efter träningsmatchen mot Hammarby.

Hur gick det idag Fredrik.                                                                                                                               Vi hade en liten svacka i mitten av första i övrigt en riktigt bra halvlek. Och 3-1 i paus. Tyvärr två skador i andra halvlek. Filip Skoglund vrickade foten och blir troligen borta under Champions Cup. Robin Redin kände av höften och fick vila sista 30. Han kommer nog att vara klar för spel till helgen. Erik Jonsson började som avbytare för Adam Wijk men fick sedan gå in på Filips högerhalvplats. Och Erik gjorde det bra. Precis som Jocke Jonsson som lirade på Redins backplats. Även Fritjof Hagberg fick gott om speltid.

Vem stod i målet?                                                                                                                                              Dennis Wasberg.

En jobbig dag för Dennis eller?                                                                                                                  Tyckte vi hade ganska bra koll på Hammarby men visst stod Dennis för några fina räddningar.

Andra halvlek ja, hur slutade hela?                                                                                                            Vi hade 4-1 men Hammarby hämtade upp till 4-4 och det vart också slutresultat. Kan väl säga att det var 4-4 med mersmak, hade inte varit orättvist om vi vunnit.

Så sammanfattningsvis gör ni en bättre match än mot Bollnäs.                                                   Ja, definitivt. Mer deltagande, snabbare och mer precist passningsspel samt vassare avslutningar.

Vilka var det som gjorde målen?                                                                                                            Jonas Engström stod för två fullträffar. Martin Söderberg satte en straff och Eetu Peuhkuri gjorde sitt andra mål i brobergströjan.

Roligt att Jonas Engström fick måla liksom Martin.                                                                          Visst är det bra att våra forwards hittar rätt. Stämde helt enkelt över hela linjen idag. Från försvar till anfall. Detta trots att vi bara gick på två avbytare sista 30.

Då tackar hemsidan för samtalet och önskar lycka till i Champions Cup.

Tackar.

Huvudpartners

Samarbeten