Sommarhälsning från Brobergs Ordförande Nisse

Publicerades den 18 juni 2015 15:24

Broberg Bandy    

”Det har varit en fantastisk säsong, med mycket härlig bandy och många spännande matcher. Alla våra lag, från knattar till vuxna är så himla duktiga. Inte bara på planen men också utanför har bland annat våra A-lags spelare dessutom utmärkt sig i socialt inriktade aktiviteter såsom School’s Out, En dag för alla och förstås i Pride! De är ett fantastiskt föredöme för det viktiga budskapet om allas lika värde. Jag är stolt och glad som får vara ordförande i en förening som Broberg med så mycket framtidsanda och så många engagerade människor. Som Söderhamnare är det underbart att också få vara med och bidra till utvecklingen av staden.
Så, alla våra supportrar, ledare, spelare och funktionärer; Tack för denna säsong! Passa på att njut av de kommande varma sommardagarna, shoppa på stan, bada i skärgården och vila upp er! Innan vi vet ordet av står vi påklädda i täckbyxor och lovikka med en gul och svart mössa på huvudet i snöyran på Hällåsen!”

Nils Stefansson

Nils Stefansson

Huvudpartners

Samarbeten