Lyckliga vinnare i andelslotterier!

Publicerades den 15 juni 2015 16:46

Broberg Bandy    

Under måndagen var det dags för dragning i Broberg/Söderhamn Bandys två andelslotterier, där det lottades ut totalt 60 000 kronor. Det var med stor glädje Brobergs Martin Söderberg överlämnade checkarna till de glada vinnarna. Idag presenterar vi den ena av de två vinnarna!

Lars Moberg från Söderhamn har haft en andel i Brobergs första andelslotteri sedan starten 2014. När vi ringer upp och gratulerar till att han vunnit 30 000:- säger han såhär;
-Åh herregud, tack för en glädjande nyhet! Jag vinner pengar och stödjer Broberg samtidigt, det är ju jättebra! Jag funderade härom dagen när 30 000:-dragningen skulle vara och så ringer ni… det här är ju kanon, jag skulle rekommendera alla jag känner att vara med!
Vad han ska göra med de extra pengarna vet han inte än, men det tål att funderas på.

20150615_160933Andel1

Vill du också vara med i Brobergs andelslotteri?

Maila kansli@brobergsoderhamn.se eller
ring kansliet på 0270-15709

 

Huvudpartners

Samarbeten