Brobergs nya huvudtränare går All in!

Publicerades den 4 juni 2015 12:41

Broberg Bandy    

Hemsidan fick ett snack med Fredrik Rexin,
28 år och ny huvudtränare i Broberg.

default

Välkommen till Broberg/Söderhamn Fredrik! Var kommer du ifrån?
– Jag kommer från Ljusdal där jag började min bandybana, sedan spelade jag vidare i GAIS, Ale Surte, Frillesås och nu senast i Tellus där jag började som assisterande tränare och där jag sedan var ensam huvudtränare.
Så du var ensam huvudtränare? Hur gick det?
– Vi lyckades ta den bästa placeringen någonsin i Tellus historia. Så grabbarna i laget gjorde en riktigt bra säsong trots små resurser.
Hur känns det att ta över taktpinnen i Broberg/Söderhamn efter Svenne då?
-Det känns jättebra! Jag har arbetat med ledarskap i yrket runt fem år nu och jag gillar att hoppa på roliga saker. Det är ingen idé att vänta in rynkorna i hopp om att bli en bättre ledare.
Vad har du för planer för Broberg idag, och hur ser din roll ut som ny huvudtränare?
– Jag har följt Hälsingeklubbarna hela tiden och det jag kan säga om Broberg är att de har mycket fart i spelet. Föreningen har plockat upp några spelare från andra lag genom åren och utvecklat dem till bra elitspelare och för unga spelare har Broberg ett väldigt bra rykte. Sen finns det även många egna produkter i laget med stort hjärta för föreningen vilket är oerhört viktigt. Jag tycker det känns som att det finns en trygghet i laget utifrån det jag har fått berättat till mig av Svenne, och den har jag för avsikt att utnyttja och vidareutveckla. Vad som också är viktigt är att vi bedriver en daglig verksamhet där spelare och ledare känner glädje! Det är elitidrott och det måste vara roligt för de som utövar.
Tusen tack för pratstunden Fredrik och åter igen; välkommen!
– Tack! Jag kommer gå all in för att detta ska bli en rolig säsong för publik, partners, spelare och ledare runt Broberg!

Huvudpartners

Samarbeten