Nyförvärv

Publicerades den 18 maj 2015 13:00

David Hansen    

Brobergs nyförvärv är inte särskilt bra på skridskor men…

Från och med idag kommer Maria Hammarlund att jobba tillsammans med Svenne och Helena på Brobergs kansli. Ett par av de huvudsakliga arbetsuppgifterna är att arbeta med marknadsfrågor och organisationsfrågor vilket Maria har mångårig erfarenhet av.
– Jag har arbetat som förtroendevald i Handelsanställdas Förbund i 13 år och som säljare i butik lika länge. Att arbeta tillsammans med och utveckla Broberg Bandy kommer bli en fantastisk resa då jag brinner för föreningslivet och alltid engagerat mig ideellt i många föreningar, däribland förstås Broberg.

Hur det är med Marias skridskoföre lämnar en del att önska som hon själv uttrycker det;
– Trots att jag i det närmaste är uppvuxen på Hällåsen så har jag inte utvecklat den talangen. Det har vi fantastiskt nog andra barn, ungdomar och vuxna som gör utomordentligt bra. Broberg har många duktiga talanger och eldsjälar och jag har en vision att det är genom ett aktivt föreningsliv som vi kan utveckla både staden och människorna som bor här.

Huvudpartners

Samarbeten