Broberg profilerat i LO-tidningen ”Arbetet”

Publicerades den 21 april 2015 10:40

David Hansen    

Patrick Roselin är ombudsman och ansvarig för ”Facket Försäkrar” inom LO. När LO gjorde en extra bilaga om pensioner, tog Patrick chansen att fotograferas utanför LO-borgen iklädd Brobergs matchtröja och med en bandyklubba i handen.

Patrick är även matchspeaker på Hällåsen vid några matcher varje säsong, och har ett stort Brobergshjärta.
– Med mitt starka Brobergshjärta så hoppas jag att föreningen kan få lite nytta av den lilla reklaminsats som jag gjort i denna tidningsbilaga, säger han.

Detta är ett exempel på hur man kan profilera Broberg i sin vardag. Ta chansen du också att profilera och tala gott om Broberg, när möjligheter ges. Det kan vara på arbetsplatsen, inom näringslivet, inom föreningslivet eller bland vänner…

Pensionsbilagan hittar ni här >>

Huvudpartners

Samarbeten