Inför Tillberga och Kungälv med Jens Alftin

Publicerades den 15 januari 2015 22:17

Hans Ivarsson    

Hemsidan träffar coach Jens Alftin inför fredagens bortamatch mot Tillberga och söndagens mot Kungälv.

Först vill vi höra om Jens tankar efter derbyt mot Byn. Varför kom vi inte till rejälare målchanser under matchen?

-Ingen aning faktiskt! Jag har nämligen legat nedbäddad med inflammation och varken sett träningar eller matcher på en dryg vecka. Så jag är fullt nöjd med att bara vara på benen igen…

Då släpper vi historiken och blickar framåt mot Västerås och Tillberga på fredag. Blir det några förändringar i laget?

-Vet som sagt inte riktigt ännu. Jag ska diskutera med Svenne som har koll på läget och laget. I kväll ska jag titta igenom matchen Tillberga – Hammarby och plocka fram lite underlag inför match, men vi åker ner för att främst fokusera på vårt eget spel. Vi ska hämta hem dom fyra poäng som står på spel under helgen. Det är vad som räknas.

Är det någon skillnad på upplägget inför dom båda matcherna?

-Det är naturligtvis två olika lag med lite olika tabellägen. Vi vill ta ”revansch” för poängtappet mot Tillberga hemma och Kungälv har nog lite vind i seglen efter vändningen och vinsten igår. Dom är alltid ”svårtuggade” på Skarpe Nord. Jag tror vi delade på poängen där nere i fjol. Vi fokuserar som sagt på vårt eget spel och den egna prestationen och poängen ska med hem! Vi vill också lägga lite extra fokus på våra fasta situationer, främst hörnorna.

Hur ser road-trippen ut?

-Vi åker till Västerås i morgon, tidig eftermiddag. Spelar match och fortsätter sedan mot Örebro för övernattning och träning i deras arena på lördag förmiddag. Därefter styr vi kosan till Trollhättan för ännu en natt, innan vi anländer till Skarpe Nord söndag för match kl 13.15. Sen vänder vi norrut för träningsperiod under speluppehållet..

Hemsidan tackar Jens Alftin för pratet och önskar laget en mycket lyckad turné med fyra poäng i säcken med hem på söndag kväll.

Stefan Blomquist

Huvudpartners

Samarbeten