Resultat i jultävlingen

Publicerades den 24 december 2014 10:05

David Hansen    

Då är årets jultävling avgjord. Hela sju tävlande hade full pott, och av dessa sju hade dessutom fyra tävlande rätt på utslagsfrågan. Det fick bli lottning för att fördela priserna mellan dessa fyra.

1:a pris: Två biljetter till annandagen inkl. korv och kaffe i pausen.
Ellinor Sundling

2:a pris: Ett signerat lagfoto
Carina Olofsson

3:e pris: Nyckelhållare från Brobergsboden
Alexandra Olofsson

Hedersomnämnande:
Alla rätt inkl. utslagsfrågan, men otur i lottningen.
Stefan Olofsson

Vinnarna underrättas personligen.

 

Rätta svaren:

Fråga 1:
Vi kan nästan kalla honom för en levande legend i Broberg! Roland Strandlund, som varit vid Brobergs sida större delen av sitt liv och som fortfarande är en självklar besökare på Hällåsen. Men vilken stad skulle man kunna förknippa honom med?
1.    Paris

Fråga 2:
Om första frågan var lätt, så ökar vi svårighetsgraden något (?). Den spelare som de flesta historiskt förknippar med Broberg är kanske Göran ”Dallas” Sedvall. Han spelade hela sin karriär i Broberg, med undantag för en utflykt till Falun i ett år och två år i, ja vilken klubb?
X. Mjölby  

Fråga 3:
Juniorguldet 2007 är den senaste stora framgången för klubben. Brobergs P19-lag som bestod bl.a. av de dagsaktuella spelarna Erik Jonsson, Robin Redin, Jonas Engström och Vadim Arkhipkin. Lägg därtill utflyttade Adam Gilljam och Ted Bergström, så förstår ni vilket fantastiskt lag det var. Nu till frågan. Trots att Broberg vann finalen, så vann man inte den norra grundserien. Vilket lag var bäst där?
1.    Sandviken

Fråga 4:
Dagens Broberg förknippas mycket med Svenne Olsson. Denna trippelarbetande man (kansli, tränare och ass.förbundskapten) har gjort mycket för Broberg genom åren. Men hur mycket ”Broberg” det än må kännas över Svenne, så är han inflyttad. Från vilken klubb kommer han ursprungligen?
2. Edsbyn

Bilden:
Jonas Engström
Robin Redin
Rolf Larsson
Simon Blomkvist

Utslagsfrågan: Martin Söderberg

Huvudpartners

Samarbeten