Jultävlingen 2014

Publicerades den 3 december 2014 18:39

David Hansen    

Hemsidans årliga tradition… Här kommer vår jultävling!

Tävlingen består av fyra textfrågor och en bildfråga. Textfrågorna är värda en poäng per styck, medan bildfrågan är värd fyra poäng (en poäng per rätt namn). En utslagsfråga finns också.

Regler: Endast ett tävlingsbidrag per person gäller (det först inlämnade). Bidrag med flest antal rätt vinner. Vid lika antal rätt avgör utslagsfrågan. Kan bidragen fortfarande inte skiljas åt, tillämpas lottning. Spelare, ledare, webredaktion, anställda i Broberg och styrelsemedlemmar får inte delta i tävlingen.

Maila ditt svar senast 23 december kl 23:59 till webmaster@brobergsoderhamn.se
(Vi tar ej hänsyn till ev. förseningar p.g.a. nätverksproblem och liknande)

1:a pris: Två biljetter till annandagsderbyt inkl korv och kaffe i pausen.
2:a pris: Ett signerat lagfoto
3:e pris: Nyckelhållare från Brobergsboden

För att underlätta rättningen, svara enligt följande mall:

Fråga 1:
Fråga 2:
Fråga 3:
Fråga 4:
Bildfråga 1:
Bildfråga 2:
Bildfråga 3:
Bildfråga 4:
Utslagsfråga:

Namn:
Telefon:

 

FRÅGORNA

Fråga 1:
Vi kan nästan kalla honom för en levande legend i Broberg! Roland Strandlund, som varit vid Brobergs sida större delen av sitt liv och som fortfarande är en självklar besökare på Hällåsen. Men vilken stad skulle man kunna förknippa honom med?
1.    Paris        X. Berlin        2. London

Fråga 2:
Om första frågan var lätt, så ökar vi svårighetsgraden något (?). Den spelare som de flesta historiskt förknippar med Broberg är kanske Göran ”Dallas” Sedvall. Han spelade hela sin karriär i Broberg, med undantag för en utflykt till Falun i ett år och två år i, ja vilken klubb?
1.    Bollnäs    X. Mjölby        2. Motala

Fråga 3:
Juniorguldet 2007 är den senaste stora framgången för klubben. Brobergs P19-lag som bestod bl.a. av de dagsaktuella spelarna Erik Jonsson, Robin Redin, Jonas Engström och Vadim Arkhipkin. Lägg därtill utflyttade Adam Gilljam och Ted Bergström, så förstår ni vilket fantastiskt lag det var. Nu till frågan. Trots att Broberg vann finalen, så vann man inte den norra grundserien. Vilket lag var bäst där?
1.    Sandviken    X. Edsbyn        2. Bollnäs

Fråga 4:
Dagens Broberg förknippas mycket med Svenne Olsson. Denna trippelarbetande man (kansli, tränare och ass.förbundskapten) har gjort mycket för Broberg genom åren. Men hur mycket ”Broberg” det än må kännas över Svenne, så är han inflyttad. Från vilken klubb kommer han ursprungligen?
1.    Bollnäs    X. Helenelund        2. Edsbyn

 

 BILDFRÅGA

Denna spelare är egentligen fyra olika spelare ihopklippta. Vilka?

Utslagsfråga: Vid årets fotografering av Brobergsspelarna var det en spelare som mycket frivilligt var ”modell” när fotografen skulle ställa in sin kamera. Vilken spelare var det?

Huvudpartners

Samarbeten