Inför Vänersborg-Broberg med Jonas Nygren

Publicerades den 10 november 2014 23:30

Hans Ivarsson    

Hemsidan träffar högerhalv Jonas Nygren inför onsdagens match mot Vänersborg på bortais.

En härlig och komfortabel vinst mot Kalix i lördags. Vad gjorde ni riktigt bra under matchen enligt Jonas?

-.Framför allt så spelade vi precis som vi bestämt innan match. Vi gör det vi är bra på och spelar ett varierat spel.

Jonas spelade väldigt inspirerat med två hörnmål och en läcker framspelning till ytterligare ett mål under första halvlek. Vad är det som främst motiverar en ”mogen” Jonas Nygren till den ansträngning som krävs?

-Framför allt så är det LAGET. Vi har en suverän sammanhållning och gillar att vinna. Sen är bandy en fantastiskt rolig sport. Till och med en regnig träning en måndagkväll som nu….

Dags för en klassisk rysare i form av Vänersborg på bortais. Broberg spelade 3-3 mot det blåvita laget på försäsongen. Vilken känsla har Jonas i kroppen inför matchen?

-Det blir absolut en tuff kamp. Vi måste spela vår bästa match för att komma hem med poäng. Vi har stort självförtroende och vet vad vi kan prestera.

Vad talar då för att Vänersborg ska stå utan vinst i årets elitserie även efter omgång fyra?

-Att vi spelar vårt spel och sätter defensiven. Vi måste fortsätta med ett varierat spel. Offensivt vet vi att vi skapar lägen.

Exakt hur mycket roligare är en returresa från Vänersborg när ni har två poäng med i bagaget hem?

-Det går inte ens att beskriva den skillnaden. Att åka hem med en vinst gör att hemresan känns kul, fast man inte sover en blund på hela vägen…

Hemsidan tackar Jonas Nygren för samtalet och hoppas att laget står för en rejäl kämpainsats på onsdag och att Jonas får en härlig hemresa från Vänersborg!

Stefan Blomquist

Huvudpartners

Samarbeten