Inför Broberg-Tillberga med Magnus Fryklund

Publicerades den 21 november 2014 15:18

Hans Ivarsson    

Hemsidan samtalar med Magnus Fryklund på telefon inför fredagens match mot Tillberga på Hällåsen.

Härlig derbyseger mot Edsbyn i onsdags. Kommentar?

-Riktigt skönt med två poäng. Det är alltid viktigast… Vi gjorde en riktigt bra inledning av matchen och krigade sedan till oss båda poängen. Inget vidare skönspel, men bra utdelning på fasta situationer, om man säger så…

Robin Redin var åter med i spel mot Edsbyn. Hur påverkar det defensiven?

-Det gick bara bra. Vi har haft en fungerande defensiv med Simon som back Och nu är Redin tillbaka i spel. Visst kan man vara lite ”ringrostig” efter ett längre uppehåll, men han kom snabbt in i det igen.

Du har en ny vänsterhalv att kampera ihop med i år. Hur trivs du i samarbetet med Adam Wijk?

-Det går alldeles utmärkt. Adam gör ett jättebra jobb och har snabbt kommit in i laget, så det finns absolut ingenting att klaga på. Du får nog snarare fråga honom om hur det går att spela ihop med mig…;)

Jämn serie i år… Broberg, Bollnäs, Vetlanda och Kalix på 8 poäng, efter SAIK och VSK. Är Magnus överraskad?

-Det visste vi ju egentligen redan före seriestarten, att många lag skulle lägga sig i om slutspelsplatserna i år. Så det är väl mer en bekräftelse på det och att det inte finns några ”lätta matcher” i årets serie.

Snabba ryck från Hälsingederby till hemmadrabbning mot Tillis. Hur ser Magnus på den uppgiften?

– Det är viktigt att vi är med redan från början och tar tag i matchen på ett rejält sätt. Alla måste bjuda till och bidra på sitt sätt. Det här är egentligen mer av en ”måstematch” än den mot Byn. I och med att Robin är tillbaka i spel så får vi fler spelare att gå runt på och det är viktigt när vi har tätt mellan matcherna.

Hemsidan tackar Magnus för pratstunden och segermålet senast!

Stefan Blomquist

Huvudpartners

Samarbeten