Brobergsloppet

Publicerades den 31 maj 2014 17:11

David Hansen    

Brobergsloppet avgjordes idag på stan i samband med Vårstimmet. Många var de löpare som kom till start, alla med målet att röra på sig och dra in pengar till klubben! I startfållan fanns såväl A-lagsspelare, ungdomsspelare men även pigga motionärer.

Årets, ja faktiskt de tre senaste årens, vinnare kan vi inte kategorisera in i någon av dessa kategorier. Det var ingen mindre än elitsatsande skidåkaren Emil Thyrén från Trönö. Emil, som enligt sin hemsida, var lite orolig över att Göran Härdin haft ett år på sig att träna upp Brobergarna… Men det räckte ändå till seger för Emil (kanske tuffare för honom nästa år?) på 31 varv. Tvåa och bästa Brobergsspelare blev Jonas Engström som också fick 31 varv. Bakom dem ståtar styrelseledamoten Anders Holgersson med 30 varv.

Vi från Broberg vill tacka alla löpare och sponsorer för en mycket väl genomförd insats. Totalt drog vi in dryga 160 000 kr på denna aktivitet, vilket givetvis är ett välkommet tillskott i vårt fortsatta arbete.

Huvudpartners

Samarbeten