Inför kvartsfinal 3 med Stefan Larsson

Publicerades den 19 februari 2014 12:59

Hans Ivarsson    

Hemsidan har bytt några ord med Stefan Larsson. Lite om måndagen och kvitteringen först.
                                                                                                                                                                                                                                                   Var det sagt Martin skulle vara förste och du andre straffskytt?
Nä, inget uttalat. Svenne tyckte att Martin skulle ta hand om straffarna den här gången. Men missen vid straff två kanske gjorde att Svenne tänkte om. 
                                                                                                                                                                                                                                              Hur gick tankarna när du utsågs till straffexecutor.
Var inte så mycket att fundera på egentligen. Var ju lite uppe i varv men försökte coola ner mig. Fick ingen perfekt träff direkt men det ställde nog Abbe Bodin, det och att det vart en isare (skratt).

Nåt snack under spelavbrottet vad gällde ev offensiv hörna?
När vi fick den där hörnan så snackade vi lite. Att jag skulle stå som sista skytt för att försöka få ruset åt det hållet. Och du, vilken träff han får på, Fryklund. Hur härligt som helst.

Bragdvändningen, vad kan den få för betydelse för matchen på torsdag?
Klart vi känner att vi är med nu, att vi kan vinna mot Sandviken. Men matchen som sådan har vi lagt åt sidan. Gäller att fokusera på torsdagens möte. En helt annan sak att möta SAIK i Göransson Arena. Planen är klart större än hällåsens isparkett. Vilket betyder att dom har mer yta att lira på. Och det är dom jäkligt skickliga på att utnyttja.

Ni lirar i alla fall helt utan press och har mycket positivt med er i bagaget.
Visst. Och vi ska se till att göra en riktigt bra match.

Vart ju en hyggligt grinig tillställning i måndags. Är det nåt som stör eller?
Nä absolut inte. Är ju så det ska vara.  

Hemsidan tackar för snacket och önskar lycka till.

 

 

 

Huvudpartners

Samarbeten