Inför Bollnäs-Broberg med Dennis Wasberg

Publicerades den 6 februari 2014 21:28

Hans Ivarsson    

 

Hemsidan träffar burväktare Wasberg inför fredagsmatchen på Sävstaås.

Slutspelsplatsen säkrad även denna säsong! Beskriv känsloläget i omklädningsrummet efter match?

-En härligt skön känsla. Vi hade en uppgift att lösa och den fixade vi direkt.
 
Dennis gör en stormatch i målet mot Kalix och kommer knappast att få någon vänförfrågan från gästernas Johan Sundqvist på facebook…. Säsongens bästa insats – så här långt?

-Tydligen blev även tränare Palle Rönnqvist lite bitter (enligt tidningsreportage från norr..:). Annars svårt att värdera matchen i förhållande till några andra, som t ex Vetlanda och Vänersborg borta. Det är ganska sällan man räddar så många frilägen som igår. Dessutom vänder vi spelet och lyckas göra mål efteråt. Skönt och psykologiskt viktigt. Annars gör vi som helhet kanske inte världens bästa match……

Dags för ännu ett hett hälsingederby, denna gång på Sävstaås. Bollnäs har fyra poäng och 17 minusmål att hämta upp på Vetlanda med tre matcher kvar på programmet. Kan Bollnäs fixa detta?  

– Vi ska naturligtvis göra allt vi kan för att spela bort dom redan i morgon… Men visst har dom chansen, även om det nog krävs tre topprestationer i så fall. Vetlanda har en ganska tuff avslutning på säsongen.

Broberg har ofta svårt att prestera riktigt bra på Sävstaås. Dags för ändring på det, eller?

-Självklart vill vi det. Minns inte riktigt när vi vann där senast….Vi kan naturligtvis inte åka på en skridsko bara för att vi är klara, utan måste börja bygga inför slutspel redan nu.

Hemsidan tackar Dennis för samtalet och gratulerar till ännu en härlig och välförtjänt slutspelsplats!

Stefan Blomquist

Huvudpartners

Samarbeten