Inför Villa-Broberg med Jens Alftin

Publicerades den 10 januari 2014 19:19

Hans Ivarsson    

Hemsidan har pratat med Jens Alftin inför bortamatchen mot Villa på lördag.

Ett kryss i snömatchen mot VSK. Hur såg matchbilden ut från ledarposition?
– Lite avskalat, naturligtvis med två lag som vill spela med fart, men där förutsättningarna inte riktigt finns… Vi gör ändå en bra insats som helhet och visar ett bra engagemang, främst i andra. Särskilt beröm till vårt defensiva spel. Vi spelar med stor trygghet, men behöver kanske fokusera än mer när dom spelar snabba inspel från kanterna.

Ingen tid för nostalgi eller dagdrömmar. Nu väntar resa till Lidköping och match mot Villa. Tankar?
– Det ska bli fantastiskt kul att få spela bandy under perfekta förhållanden. Vi gillar tanken att möta en läcker arena med perfekt is och ett taggat, fartfyllt motstånd! Vi åker ner för att spela om båda poängen, även om man naturligtvis måste vara ödmjuk inför uppgiften. Vi prioriterrar naturligtvis vårt defensiva spel, i förvissning om att vi har både fart och kunnande att utmana så fort chansen uppstår.

Hemsidan tackar för ”införvjun” med ledare Jens Alftin och skickar med ett lycka till i jakten på nya friska poäng!

Stefan Blomquist

Huvudpartners

Samarbeten