Inför Kalix-Broberg med Stefan Larsson

Publicerades den 25 november 2013 22:25

Hans Ivarsson    

Hemsidan har pratat med mittfältare/anfallare Stefan Larsson inför bortamatchen mot Kalix på tisdag.
Förlust mot tunga, effektiva SAIK i fredags. Har Stefan någon klok kommentar kring den matchen?
– Tja, det är en riktigt bra bandymatch. Vi möter ett bra lag och det finns väl vissa detaljer vi kan slipa lite mer på….

Stefan har successivt höjt sin prestationsnivå och följde upp dom tre strutarna i Vänersborg med ytterligare en kanon mot SAIK. Fick du träff på halvvolley, eller?
-Det var väl nå´t sån´t.. Allt gick snabbt och även Micke Nilssons klubba var inblandad i situationen.

Nu väntar en bortamatch mot Kalix. Senast Gurt besökte Kalix IP (januari 2012) slutade matchen 1-4 och gulsvart seger. Inför denna säsong har de röda bland annat plockat hem Olov Englund och Erik ”Raggarn” Olovsson. Kalix har i år vunnit mot Bollnäs och tagit poäng mot SAIK på sin hemmais. Vad kommer att krävas förutom hög fart för att ni ska anträda hemresan med ett leende på läpparna?
– Vi ska fortsätta spela vårt spel med en bra defensiv och hålla ihop vårt lag. Vi spelar runt på fler spelare och får därmed en bättre offensiv i år. Det händer att vi tappar lite av spelsystemet ibland och det måste vi jobba vidare med. Vi känner oss trygga med vårt grundspel och det är kul att spela.

Senaste nytt om skadeläget på Redin och Öhrlund?
-Jesper är med i bussen (till Umeå i kväll). Svenne har också piggat på sig…..
 
Hemsidan tackar Stefan Larsson för informationen och hoppas Gurt personifierar det leende laget på väg söderut efter match. 

Stefan Blomquist

Huvudpartners

Samarbeten