Inför Broberg-SAIK med Dennis Wasberg

Publicerades den 21 november 2013 22:24

Hans Ivarsson    

Broberg får inte lång stund att suga på segerkaramellen som införskaffades i Vänersborg häromdagen… Hemsidan haffar burväktare Wasberg inför fredagsmatchen mot seriesuveränen SAIK på Hällåsen.

Hemsidans utsända tjuvkikade på måndagens träning och är därmed inte direkt förvånade över Dennis målvaktsspel i Vänersborg. Var det svettigt första tjugo?

-Vänersborg satte hög fart i början och ville nog visa oss vad som gäller när vi spelar hemma hos dom. Dom kom till många avslut och ser säkert Broberg som en konkurrent för en slutspelsplats.

Fick du den hjälp av försvaret som Ilari lovade i samband med inför-reportaget? Att bjuda på 65 utvisningsminuter och tolv hörnor var väl inte riktigt meningen…. Var ni extra griniga under matchen eller var herrn med piiip:en särskilt kinkig?

-. Nån lite billig avblåsning  kanske, men det får man ta…. Det blir naturligtvis svårare att täta i muren vid hörnorna när vi är kort om folk. Annars spelar vi riktigt bra försvarsspel och bjuder knappt på ett friläge. Dom får ta skotten utifrån och det är alltid att föredra.

Match mot SAIK på Hällåsen en vacker fredagkväll måste vara en härlig utmaning. Edlund och Pettersson tycks ha hysterisk målform, med fem inprickade bollar vardera mot Villa som senaste check på attgöra-listan. Vad talar för att Gurt kan upprepa bedriften från förra helgen och tillfoga ännu en Friends-aspirant sitt första nederlag för säsongen?

– Det blir inte tuffare än så… och samtidigt ska det bli riktigt roligt att ta sig an SAIK! Vi ska visa att Hällåsen är vår hemmaborg och att ingen får med sig något gratis härifrån.  Så det är upp till bevis!

Hur kul är det med bandy på en skala just nu?

-Hur kul som helst! Vi har vetat om vår kapacitet hela tiden, men det är helt  
klart roligare nu när vi vinner matcherna.

Hemsidan tackar Dennis Wasberg för pratet och hoppas våra gulsvarta bandykämpar får det stöd dom så uppenbart förtjänar. Hällåsen, fredagkväll är det som gäller.
Stefan Blomquist

Huvudpartners

Samarbeten