Publicerades den 13 september 2015 06:34

Hans Ivarsson

Hemsidan ringer upp Göran Härdin för att höra lite om matchen mot Sibselmash.

Ni verkar ha haft god koll på läget under första halvlek.
Stämmer, killarna följde upplägget till punkt och pricka. Visade effektivitet när lägena dök upp och försvarade sig väl.  Att Fritjof Hagberg noterades i målprotokollet var roligt. Innebär att alla nyförvärv gjort mål för Broberg. Filip Skoglund noterades i nämnda protokoll i mötet mot Bollnäs.

3-0 i paus sen hämtade Sibselmash upp till 3-3 mellan minut 56 och 60.
Deras första mål kom på en straff så det är inte så mycket att säga om. 3-2 och 3-3 kom efter snyggt spel och skotten som avlossades var otagbara.

Hängde inte grabbarna med riktigt?
Nej, det vart lite stirrigt efter 3-1. Efter 3-3 beslöt vi oss för en time-out och det gav önskat resultat.
Gick lite tungt för Sibselmash efter vårt 4-3 mål som kom på straff. Och sen drabbades dom av ett matchstraff. Var överhuvudtaget lite grinigt i andra halvlek.

Ser att Adam Wijk var på bettet idag
Ja, han gjorde både 3-0 och 5-3.

Lite nyfiken hur grabbarna känner sig. Tre 90-minuterskamper på tre dagar.
Visst sliter det en del. Men tycker vi, rent fysiskt, ligger lite bättre till nu än under motsvarande period förra året. Och vinsten idag gav ju mycket energi så att ladda om till mötet mot Edsbyn blir inga problem.