Match mot IFK Vänersborg

Förlust mot Vänersborg

Publicerades den 5 januari 2017 21:50

Broberg Bandy    

Hemsidan ringde upp tränare Ola Grönberg för att höra lite om matchbilden. Enda jag vet är att Broberg föll med 7-2 mot Vänersborg. 

Vi gjorde inte nån bra första halvlek, nåt som hade behövts. Men dom sista 45 var klart bättre. Att sitta i en buss från klockan nio till klockan fyra på eftermiddagen är inte optimalt. Lite svårt att få igång kroppen. Måste hitta på nåt annat upplägg för killarna. När vi ska lira mot Villa kanske man ska låta dom springa dom sista två milen?

Då kommer dom väl att bli jätteglada och säga: Varför gjorde vi inte såhär tidigare?

Nä, det tror jag inte att dom kommer att säga nej. Säger Ola och skrattar lite. Jag vet att dom verkligen ville göra sitt bästa men det fungerade helt enkelt inte. Lite som om dom började ungefär som dom avslutade andra halvlek mot Vetlanda i fredags. Blir som sagt för mig att försöka komma på hur vi ska göra för att killarna ska komma igång efter en lång bussresa.

Vad jag förstår så åker ni hemåt först imorgon. Gäller väl att få vila för det är ju match redan på lördag. Och då får väl Kalix det hett om öronen. 

Oavsett motstånd så vill alla visa att dom kan mycket bättre än man visade under kvällens match. Å du, solen går upp imorgon också, det är jag säker på.

Ja, oavsett om det är molnigt så finns ju solen där bakom. Så jag önskar er en trevlig hemresa så syns vi på lördag om inte annat.

 

 

 

 

 

 

 

 

Huvudpartners

Samarbeten