Förlust även i tredje cup-matchenVänersborg tillfogar Gurt den tredje raka torsken i helgens svenska cup-spel. Vi frågar tränare Olsson hur matchbilden sett ut.

-Vi är nog så bra som Vänersborg idag, men missar våra chanser samtidigt som dom är kliniska i sina avslut. Dom är helt enkelt effektivare än oss. Surt att behöva ligga under med 3-0 efter en helt jämn inledning av matchen. Bland annat en klassisk försvarstabbe vid ett av baklängesmålen…. Vi tar ändå med oss vårt sätt att spela det stora spelet och att vi skapar många chanser idag.
Några spelare som klev fram?

-Jag tycker att halvorna (Nygren och Folkesson) börjar hitta rätt i sina positioner, att Redin skapar trygghet från sin backplats och att både Joel (Edling) och Stefan (Larsson) börjar se riktigt bra ut.

Dina intryck av helgen som helhet?

-Vi följer den uppgjorda planen och växer sakta men säkert in i det spel vi vill spela. Vi har utvecklats sedan Champions Cup och vill styra spelet mer i år än tidigare säsonger, när vi mest byggt på snabba omställningar. Vi behöver fortsätta utveckla lyftspelet och vårt spel den sista tredjedelen.

Hur ser oktober månad ut fram till elitseriepremiären mot LBK den 25:e på Hällåsen?

-Under de kommande fyra veckorna fortsätter vi diskussionen om hur vårt spel ska utvecklas, taktiska dispositioner och vem som ska göra vad på banan. Vi har siktet inställt på premiärmatchen och hoppas samtidigt att vi tagit flera steg framåt redan till World Cup.

Publicerades den 28 september 2013 22:15
Broberg Bandy    


Huvudpartners