Nyheter

Ny huvudpartner!

Publicerades den 7 oktober 2022 15:31.

Välkommen Pc Bygg entreprenad AB som huvudpartner !

Vi gör helg med en glad nyhet och det är att Pc Bygg entreprenad väljer att skriva ett treårigt avtal med Broberg som huvudpartner.

”Vi är intresserade av sport generellt i företaget och främst då Broberg.

För oss är Helsingehus arena en mötesplats där vi får grym energi och nerv i kombination med att träffa potentiella kunder/kompisar samt självklart då också via Broberg exponering i Söderhamn samt i lokal/riksmedia.

Vi ser en förening som vill mycket på elitnivå och kombinerar det med tillväxt och hårt jobb mot ungdomssidan samt med stort samhällsengagemang i Söderhamn  och det passar oss perfekt avslutar ägarna Peter Andersson och Anthon Bodin”

”Vi som förening är oerhört glada för allt stöd vi kan få och självklart roligt med ett företag som vill vara huvudpartner tillsammans med Broberg. Vi vill mycket med Broberg nu och i framtiden och då är stödet från näringsliv samt våra supporters helt avgörande avslutar klubbchef Svenne Olsson”.

Åse Fernqvist    


Dela på Facebook
Dela på Twitter

Huvudpartners