Nyheter

Vi har glädjen att berätta att Tatu Ässämäki har signerat ett 2 årsavtal med Broberg samt Robin Redin signerat för 1 år.

Publicerades den 8 april 2022 12:06.

Så här säger Tatu nu när allt är klart –” Jag känner att miljön i Broberg är helt rätt för min fortsatta utveckling, och jag tror vi kan fortsätta ta det vidare. Jag trivs jättebra med alla i laget/föreningen och allt runtom sköts proffsigt med bandy/jobb/boende och sist men inte minst så börjar Söderhamn numera kännas som mitt andra hem”.

Robin Redin säger så här angående att spela vidare – ”Ett enkelt val till sist när allt runtom är ok med jobb och familj då jag älskar Broberg och att lira bandy. Vi hade riktigt skoj förra året och utvecklades på ett bra sätt och min känsla är att vi kan ta det vidare ännu mer till vintern. Jag är helt enkelt grymt sugen på att dra igång”.

Svenne Olsson Klubbchef om förlängningarna:

Jätteskoj att Tatu vill vara kvar hos oss då han är ung och mkt utvecklingsbar fortfarande och med sin uppoffrande spelstil redan nu en stor favorit bland vår publik.

Dessutom viktigt att Robin vill och har stor motivation att köra vidare då han utöver sin kvalitet som bandyspelare står för stabilitet/rutin samt Brobergshjärta för sina yngre kollegor i mittförsvaret.

Trevlig helg önskar vi från Broberg Söderhamn Bandy Sportgrupp

Åse Fernqvist    


Dela på Facebook
Dela på Twitter

Huvudpartners