Nyheter

Vi ger tillbaka!

Publicerades den 24 januari 2022 08:37.

Trafikvärdsprojekt – Ett samarbete mellan Broberg Söderhamn Bandy IF och Dina Försäkringar.

Den här veckan finns vi på plats vid Stentägtskolan Söderhamn.

Erik ”Ekan” Andersson och Christer Svensson har stått denna morgon och delat ut reflexer till barnen.

OM PROJEKTET:

Dina Försäkringar engagerar sedan 2021 de föreningar som vi sponsrar i vårt Trafikvärdsprojekt. Trafikvärdsprojektet går ut på att vi står trafikvärd vid skolor och förskolor på morgonen när barnen anländer till skolan. Projektet pågår under tider då det är mörkare på morgonen – november till februari. Målet med projektet är att skapa en säkrare miljö för både barn och vuxna som vistas i området kring skolor och förskolor. Vi vill även väcka tankar om trafiksäkerhet i de samhälle vi verkar. Tillsammans kan vi skapa ett tryggare samhälle! Skolorna väljs ut tillsammans med föreningarna och ligger i föreningarnas närområde.

Åse Fernqvist    


Dela på Facebook
Dela på Twitter

Huvudpartners