Nyheter

Barmarksträning

Publicerades den 1 juni 2020 23:21.

Första juni är enligt almanackan första sommardagen. Och varmt var det. Efter lite lekfull uppvärmning med en fotboll och en lättare joggingtur så drog allvaret igång för killarna i a-truppen. Fystränare Stefan Bolin hade intevallträning på programmet. Minst 15x200mm med kort rast/vila mellan turena samt då lite vatten. Intervallträningen är killarna vana vid. Men det som följde verkade vara nåt nytt och såg smått smärtsamt ut. Frågade Bolin vad det kallades och namnet på övningen var statisk mage. Ställningen man ska ha under minst en minut syns på bilden. Vila och så på det igen. Två av lirarna slapp 200m intervallerna men fick trampa motionscykel istället. Statisk mage fick dom dock köra. Materialaren Frandy Patróza har tydligen bestämt sig för att bättra på kondisen och plågade sig igenom samma träning som spelarna. Enligt initierad källa på plats så ska han tydligen gå in som libero:-) Barmarsträningen kommer att fortsätta med ett par pass per vecka fram tills det finns is i Bandyhallen.Vilket sägs bli runt midsommar. Inget fel på stämningen bland grabbarna, dom vill verkligen hålla igång och ser framåt.

Hans Ivarsson    


Dela på Facebook
Dela på Twitter

Huvudpartners