Nyheter

Auktion på matchtröjor

Publicerades den 25 mars 2020 17:18.

Broberg auktionerar ut matchtröjor!

Säsongens matchtröjor, både gula och svarta, kommer att auktioneras ut på Brobergs Facebook under våren.

Vi tar några tröjor åt gången. Varje tröja har en sluttid där det högsta budet gäller och får köpa tröjan. Buden är bindande. Om bud inkommer precis innan sluttiden gäller ”5min-regeln”. Dvs de som inte haft det högsta budet har alltid 5 minuter på sig att bjuda över trots att tiden har passerat. När tiden är ute och högsta budet legat i minst fem minuter är det ett vinnande bud. Vi tillämpar den regeln för att alla ska få chansen helt enkelt.

Håll utkik ikväll, då kommer de första tröjorna!

https://www.facebook.com/brobergbandy1919/

David Hansen    


Dela på Facebook
Dela på Twitter

Huvudpartners