Nyheter

Nyutbildade elittränare

Publicerades den 17 december 2019 18:13. Taggar: Broberg elittränare elitutbildning

Broberg/Söderhamn Bandy kan stolt berätta att vi har två ledare som nyss genomgått Bandyförbundets högre ledarutbildning

Utbildningen med deltagare från bandyföreningar i hela Sverige har varat i 1,5 år och studierna har bedrivits på fritiden.
Vi säger GRATTIS till Brobergs nyutexaminerade elittränare: Patrik Sjölin och Dennis Wasberg.

Vi pratade med Patrik Sjölin som precis fått sitt elitcerifikat och han säger såhär efter utbildningen; ”Jag har varit ledare i ca 7 år och kände att jag vill skapa mig ytterligare trygghet i mitt ledarskap. Träningsläran har utvecklats mycket den senaste tiden – det gäller att hålla sig uppdaterad. Upplägget passade också, kursen var bra uppdelad. Den innehöll allmän träningslära, vad som krävs som ledare, ledarskap, träningsplanering för hela året, kost och större inblick i bandyn. Planen nu efter utbildningen är att sprida kunskapen vidare till ledare i föreningen och ungdomarna i P16 som jag tränar, sen får vi se vad framtiden säger.”

Broberg Bandy    Svenska Bandyförbundet


Dela på Facebook
Dela på Twitter

Huvudpartners