Nyheter

TECKNA/FÖRNYA MEDLEMSKAP

Publicerades den 7 oktober 2019 19:19. Taggar: Bandy Broberg Broberg100år medlemskap Söderhamn

Klappar ditt hjärta för Broberg?
I sådana fall hoppas vi att Du vill förnya ditt medlemskap!

1919 var året som jazzmusikern Nat King Cole föddes, läskedrycken Pommac lanserades, Versaillesfreden undertecknades och en trådlös radiotelefon förevisades på Telegrafverket i Stockholm. Och, såklart – 1919 var året som Brobergs IF bildades på vindskontoret i Smedjan på Brunnsbacken!
Från tiden på Färsjöns is till Helsinghus Arena idag har mycket hunnit hända och för Broberg är det viktigt att fortsätta utvecklas och vara en del av både nutid och framtid. Som medlem i Broberg/Söderhamn Bandy IF visar du att ditt hjärta klappar för ”gurt” och den verksamhet som
föreningen bedriver för ung som vuxen.

I dagarna har kansliet skickat ut e-post och brev om förlängning/förnyande av medlemskap. Har du inte fått ett mail – kolla om det har fastnat i ditt skräppostfilter.
Om du bytt eller haft en @soderhamn.com-mail så behöver du uppdatera din e-postadress hos oss. Du kan logga in på https://brobergsoderhamn.attendance2.com/minasidor/ för att ändra själv, eller också ringer du kansliet på 027015709 eller mailar kansli@brobergsoderhamn.se så ordnar vi det.

När du tecknar medlemskap i Broberg/Söderhamn Bandy IF ger du ett direkt bidrag till vår verksamhet. Vår ambition är att vara en naturlig samarbetspartner till likväl kommun och skolor som företag när det gäller att bidra till en aktiv sysselsättning för både unga och vuxna.

Du kan enkelt klicka in och förlänga ditt medlemskap direkt på: https://brobergsoderhamn.attendance2.com/medlem2019

Vi hoppas på ditt fortsatta stöd!
Bandyhälsningar
Broberg/Söderhamn Bandy IF
– Glädje, fart & hjärta

Broberg Bandy    Hans Ivarsson


Dela på Facebook
Dela på Twitter

Huvudpartners