Nyheter

Nytillskott i A-laget!

Publicerades den 30 september 2019 11:23. Taggar: alag Bandy Broberg

Broberg får tillskott på både spelar- och ledarsidan. Björn Böna Eriksson; ”det här skapar bättre förutsättningar för truppen!

Axel Jonsson tar plats i Brobergs A-trupp säsongen 19/20. Axel är en Brobergsprodukt men har spelat i några andra klubbar under ett antal säsonger. Bla Katrineholm och Tellus. Förra säsongen inledde Axel i Brobergs Div 1 lag och spelade även några elitseriematcher för att senare under säsongen ansluta till Borlänge i allsvenskan. Nu är Axel tillbaka i Söderhamn och vi säger välkommen tillbaka.

Böna: Axel har tränat med oss sedan i våras och visat att han är väl värd den här chansen. Axel har kommit in bra i laget och det ska bli intressant att följa hans utveckling under säsongen.

Broberg får även extra tillskott på ledarsidan. Patrik Larsson ansluter som biträdande tränare och kommer att verka tillsammans med Böna, Dennis och lagledare Patrik Fryklund. Patrik har tidigare varit spelare i Bollnäs, Edsbyn och Sirius och verkat som tränare i både Bollnäs och Ljusdal.

Böna: Känns jättebra att vi fått möjlighet att ta in Patrik i ledarstaben. Det ger oss större möjligheter att dela upp sysslorna och skapa ännu bättre förutsättningar för våra spelare.  Patrik har ett bra ” bandyöga” och kommer att finnas med runt matcher och träningar. Patrik brinner för bandy och vi kommer att få stor nytta av Patriks erfarenhet och kunskap.

Vi säger lycka till båda två och varmt välkomna till Broberg!

Broberg Bandy    


Dela på Facebook
Dela på Twitter

Huvudpartners