Föräldra/Ledar/Spelarinfo

Ungdomsverksamheten – Brobergs framtid!

Vill du börja spela bandy i Broberg?
Vår ungdomsverksamhet tar emot alla ungdomar som vill börja med bandy. Vi har lag från de allra yngsta till vårt utvecklingslag som spelar i Div 1. Som bandyspelare i Broberg har du möjlighet att utvecklas ända från skridskoskolan till en plats i elitserielaget.

Det går alldeles utmärkt att ”känna sig för” genom att komma upp på en träning eller prata med någon av våra duktiga ungdomsledare. Dessutom arrangerar vi ”Höstlovsbandy” och ”Sportlovsbandy” som är perfekta tillfällen att pröva på bandyn!
Se kontaktpersoner till respektive lag, eller kontakta kansliet så hjälper de dig vidare.

Nyckelord i föreningen är ”Glädje, fart och hjärta”.
För att tydliggöra vad föreningen står för och vad vi vill uppnå tillsammans så har vi satt samman några punkter som är viktiga och som vi vill att alla spelare, ledare och föräldrar delar med oss. Ta del av denna viktiga information genom att ladda ner detta dokument: Föräldra-,spelar-,ledar-dokument Broberg 17-18

Bandy är en rolig och underbar sport, och det är allas vår gemensamma positiva inställning till väder, vind, och resultat, både individuella och lagets, som kommer att få oss att bli ett underbart gäng med många roliga stunder tillsammans! Det förtjänar både spelare, ledare och föräldrar.”
/Ledarna

 

Huvudpartners