Nyheter

ABC Ställningar ny huvudpartner

Publicerades den 23 juni 2020 13:02.

ABC Ställningar ökar sitt engagemang i Broberg/Söderhamn och blir ny huvudpartner. Marknadsansvarig Åse Fernqvist är oerhört glad över beskedet;
– Det känns fantastiskt att ABC Ställningar, med Jörgen Persson i spetsen, tror på vår verksamhet och vill växla upp till huvudpartner i Broberg.

ABC Ställningar är ett frenchaisekoncept, och det lokala bolaget i Söderhamn heter MJ Ställningsbyggarna AB, har 15 anställda och omsätter omkring 15 miljoner kronor. Hemmamarknaden är främst Hälsingland och Gästrikland där en stor del av företagets kunder finns.
– Men ibland händer det också att Söderhamnsföretag är och bygger i fjällvärlden och då följer vi ofta med, säger Jörgen Persson.

ABC Ställningar har märkt en ökad försäljning genom sin exponering i Söderhamn och då framförallt i Broberg. I Gävletrakten har större sponsorsengagemang genomförts med Brynäs, Gefle IF Fotboll och Gävletravet, men det är ändå i Söderhamn som Jörgen sett den största effekten. Och på frågan hur de resonerar kring sponsorsengagemang svarar han så här:
– Vi försöker synas i idrott och arenor stora som små. Vi har kört på med hockey och Brynäs ett tag, men nu testar vi bandy och Broberg och får se vad det ger. Hittills har vi varit mycket nöjda med samarbetet och jag hoppas det fortsätter så. När vi går in i ett engagemang är det viktigt att föreningens bild stämmer väl överens med vår egen och att kostnaden är rimlig i förhållande till vad vi får.

Vi hälsar ABC Ställningar varmt välkommen som huvudpartner!

Broberg Bandy    


Dela på Facebook
Dela på Twitter

Huvudpartners