Nyheter

Inför Broberg-Åby Tjureda IF med Erik Jonsson

Publicerades den 9 november 2019 16:41.

Hemsidan ringde upp Erik Jonsson för att höra lite om läget inför mötet med Elitserie nykomlingen Åby Tjureda. Men först några ord om gårdagens match mot Sirius.
Vi kom väl igång lite sent vad gällde matchen mot Sirius. Vad det beror på kan jag inte säga.

Vad säger du om din egen utveckling i Broberg. Nåt du tycker blivit bättre i spelet?
Ja, nu när vi har hall så kan vi träna mer på tekniska bitar och känner att jag kan koncentrerar mig mer på var övriga spelare finns på planen. Klart säkrare på bollhållning och snabbare vad gäller att leverera passningar.

Lite som övriga i laget då eller?
Ja det stämmer. Vi är snabbare vad gäller bollbehandling helt enkelt. Och känner oss starkare på isen. Gäller att kunna hålla tempot uppe under 90 minuter, minst.

Morgondagens motståndare då, hur mycket vet ni om dom?
Visserligen nya i elitserien men underskattning har man inte råd med. Alla matcher är tuffa. Vi ska följa vår matchplan till punkt och pricka och gör vi det så tror jag att vi har goda chanser att ta hem två poäng.

Nåt du vill tillägga?
Ja, en stor eloge till supportrarna som var på plats igår. Dom ger oss ett fantastiskt stöd. Vi ligger under med 4-0 in i 87:de minuten men supportrarna fortsätter att sjunga. Så härligt med en levande klack. Hoppas dom fortsätter med detta genom hela serien för det ger oss mycket energi. Vi hoppas och vill kunna bjuda tillbaka imorgon.

Då tackar hemsidan för orden och hoppas på två pinnar.


Hans Ivarsson    


Dela på Facebook
Dela på Twitter

Huvudpartners