Nyheter

Hammarby tvingas ställa in

Publicerades den 13 augusti 2019 20:47.

Nu på lördag skulle Broberg och Hammarby mötas i en vänskapsmatch med anledning av Brobergs 100-års jubileum, men matchen kommer tyvärr inte kunna spelas.

Hammarbys ordförande, Anders Gidrup beklagar detta djupt och meddelar att; ”Med anledning av konkursen i Hammarby Bandy AB och den efterföljande processen som leds av konkursförvaltaren tvingas Hammarby Bandy lämna återbud till den planerade jubileumsmatchen. Det avgörande skälet är att regelverket kring konkursen förhindrar Hammarby Bandy att spela matchen, då ingen organiserad verksamhet får enligt konkursförvaltaren bedrivas under augusti. Vi beklagar detta djupt.
Vänligen Anders Gidrup, Ordförande Hammarby Bandy IF/AB”

Broberg har sedan beskedet från Hammarby försökt få till en ny match med annat lag med det är svårt med så kort varsel. Brobergs huvudtränare Björn Böna Eriksson förstår situationen för Hammarby och tycker självklart det är tråkigt att det blir såhär med anledning av jubileet; ”Vi hade förstås sett fram emot detta och vi har försökt få till en ny match denna dag för publikens skull. Vi vet att det är många som har tänkt komma till Helsingehus Arena för att se matchen och det hade varit härligt att kunna bjuda på en match men nu är situationen som den är – det är bara att gilla läget”.

Helsingehus Arena kommer vara öppet för Allmänhetens åkning mellan 12-15 på lördagen och Brobergs A-lagsspelare finns – som tidigare planerat – på plats och åker med mellan kl 12 och 13.

Jubileumsfesten med 200 deltagare på Östra Berget på kvällen påverkas inte utan kommer självklart bli av: – Det är alla möjliga härliga människor som har bokat in sig för att fira Broberg och det blir en fullspäckad kväll på alla vis, hälsar Åse Fernqvist som är en av festfixarna på Broberg.

Broberg Bandy    


Dela på Facebook
Dela på Twitter

Huvudpartners